Posebno svečana večer za bivše supružnike Tatjanu Dragović i Gorana Ivaniševića, bila je premijera filma o uspjehu kojemu su prije 12 godina svjedočile stotine tisuća lica pred malim ekranima. Goranov uspjeh sada je dio velikog ekrana u kojemu su posebno uživala njegova djeca Emanuel i Amber Maria

Na 11. izdanju Zagreb Film Festivala premijerno je prikazan dokumentarni film 'Goranov Wimbledon' koji na velika platna donosi priču o Goranu Ivaniševiću, našem najuspješnijem tenisaču svih vremena.

Na događaj, koji su prije 12 godina stotine tisuća Goranovih fanova pratile pred malim ekranima, podsjetio je redatelj filma Leon Rizmaul.

>>Tatjana Dragović: Mama u kratkim hlačicama po uzoru na holivudske zvijezde

Posebno zanimljiva večer bila je za Goranovu djecu, Emanuela i Amber Mariu koji su tatine uspjehe pratili s posebnom pažnjom.

Ne znamo hoće li maleni nasljednici krenuti njegovim putem još nije poznato, no ono što je zasada lako za primjetiti je sličnost mališana i roditelja Tatjane i Gorana.

Pa dok je šest godina star Emanuel pravi miks tatinih i maminih crta lica, njegova starija sestra nevjerojatno nalikuje na mamu, bivšu uspješnu manekenku. Obje su dame za svečanu večer odabrale elegantnu crnu odjeću i isti stil frizura koji su dodatno naglasili njihove sličnosti.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju