Nekada je u plastičnoj kirurgiji prednjačila potražnja za većim grudima, sada se želja za bujnim oblinama spustila za znatan broj centimetara niže. Naime pozamašna stražnjica po posljednjim brojkama britanske poliklinike želja je sve većeg broja žena koje se ugledavaju u obline Kim Kardashian i Kelly Brook

Bujno, raskošno i veliko bile su nekada želje korisnica usluga plastične kirurgije koje su povećanje grudi učinile najunosnijim poslom u prošlom desetljeću. Londonska klinika Harley Street nedavno je pak objavila brojke koje zahtjeve za povećanjem stražnjice uvjerljivo stavljaju na listu najtraženijih.

Opčinjenost oblinama zakuhtale su vlasnice velikih stražnjica poput Kim Kardashian i Kelly Brook stavljajući svoju raskoš u prvi plan i nesebično golišave prizore ili one usukane u uske krojeve dijeleći svakodnevno putem društvenih mreža.

>>U samo 6 minuta do čvrste brazilske stražnjice

Potražnja za zahvatom povećanja stražnjice utrostručila se u odnosu na prošlu godinu. Postupak povećanja izvodi se transferom masnoća preuzetih s drugih dijelova tijela poput trbuha i bedara u stražnjicu, a popularan je zahvaljujući i kratkom vremenu oporavka.

Žene koje se odlučuju na ovaj zahvat čine to iz estetskih razloga, prvo je podizanje spuštene stražnjice i drugo njezino punije i pozamašnije izdanje.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju