Princezu Charlene su zbog fizičke sličnosti uspoređivali s nekadašnjom princezom Kelly od Monaka, ali i s obožavanom princezom Dianom s kojom dijeli gracioznost i ranjivost kakvu primjerice nema Catherine Middleton. A nakon jučerašnje humanitarne večere posvećene oboljelima od autizma na koju je princeza došla u plavoj baršunastoj haljini, usporedbe s 'princezom srca' još su učestalija

Princeza Diana je za susret s američkim državnim vrhom u Washingtonu 1985. godine odabrala dugačku haljinu ogoljenih ramena  odabrala haljinu od plavog baršuna.

Dok je toaleta suvremene monegaške princeze Charlene 'čista' i jednostavna, bez dodatnih ukrasa, 'princeza srca' imala je nešto dramatičniji sirena kroj s faldama koje su ukrašavale dekolte.

>> 10 najpoželjnijih haljina princeze Diane

Mnogi su se složili da je princeza Charlene izgledala poput filmske princeze koja može pripitomiti riskantan materijal, baš kao i zle jezike koji su joj prognozirali nesretan brak.

>> Princeza Charlene: Najljepše izdanje za hrvatskog predsjednika

Iako je gotovo svako njezino izdanje pohvaljeno kao savršeno, ovoga puta samoj sebi je postavila ljestvicu toliko visoko da će i ostalim europskim princezama biti teško pratiti njezin visoki kriterij glamura, ukusa i elegancije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju