Nakon prvog intervjua princa Williama poslije rođenja sina i budućeg kralja Georgea, uslijedila je i prva zajednička fotografija mlade kraljevske obitelji. Umjesto profesionalnog fotografa, slikao ih je Michael Middleton, otac vojvotkinje koji je napravio tehnički nesavršenu, ali šarmantnu fotografiju koja se ni po čemu se razlikuje od prvih uspomena tisuće 'običnih' obitelji

Prva zajednička fotografija princa Williama, vojvotkinje Catherine i tek rođenog Georga snimljena je na imanju u Berkshiru, a sa sretnom obitelji su i njihovi psi Lupo i Tilly.

Ono što ovu fotografiju čini neuobičajenom za kraljevski svijet, a tako bliskom za sve ostale, jest autor fotografije - ponosni djed, Michael Middleton.

Ono što ovu fotografiju čini neuobičajenom za kraljevski svijet, a tako bliskom za sve ostale obitelji, jest autor fotografije - ponosni djed

Slika koja pršti srećom mladih roditelja i šarmom opuštenosti neprofesionalnih fotografija, osigurat će monarhiji dodatne simpatije u javnosti, a mladom kraljevskom paru jednu od najviše pozicioniranih mjesta na britanskoj ljestvici popularnosti.

No, profesionalni fotografi ovu sliku sigurno ne bi ocijenili s najvišom ocjenom, jer svjetlo ne pada na nasmijanu obitelj, već je u pozadini bacajući tako sjenu na njih.

>> 5 kraljevskih beba koje se čekalo punim srcem

Ali upravo je ta ljudskost i običnost fotografije uhvaćene jeftinom digitalnom kamerom jednog sunčanog dana u obiteljskom vrtu unijela 'boju' u savršene i prilično stroge prve portrete kraljevskih beba.

I mama i tata na slici izgledaju sretno i s blagim podočnjacima, bez sumnje poznatim svim svježim roditeljima. Vojvotkinja pak nije dopustila da joj, kao niti prilikom izlaska iz bolnice, kosa izgleda umorno te joj je uz njezine poznateuvojke stajling osvježila i haljinom u boji ciklame poznatog komercijalnog brenda za trudnice Seraphine.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju