Novi dizajn portala Zadovoljna.hr predstavljen je u sklopu Dana komunikacija u rovinjskom hotelu Lone gdje su gošće u ženskim temama uživale uz manikuru, ružičasta kolačiće i rose vinarije Saints Hills

'Ne bih mogla ni zamisliti svoj život bez mojih prijateljica. Svaka od njih je drugačija, upotpunjava me na svoj način. Ali ima jedna koja me čini posebno zadovoljnom, boljom za sebe i za sve druge oko sebe. Ona je moja virtualna prijateljica Zadovoljna.hr i uvijek je tu kad je trebam.

Trebam li savjet, inspiraciju ili jednostavno upoznati neki novi trend, ona je ta kojoj se obraćam. Moda, ljepota, zdravlje, prehrana, odgoj djece i ljubavni odnosi, područja su u kojima je ona pravi stručnjak. Ja tu imam njezinu potporu i mogu računati na njezin savjet, ideju…

I tako, moju virtualnu prijateljicu, volim baš poput mojih ljudskih prijateljica. Savjetuje me kako da se osjećam dobro i zadovoljno u svom tijelu. Inspirira me da budem aktivna, vesela, maštovita, da ispunim svaki svoj dan, da se lakše nosim s dnevnim obvezama, da budem brža i efikasnija. Moje slobodno vrijeme je uz njene savjete kvalitetnije, zabavnije. Mislim da je i On voli, jer i na tom polju me savjetuje… najbolje!

I još nešto, moja prijateljica nikada nije izgledala bolje, njen novi look je besprijekoran! Odmah sam i ja dobila volju da se posvetim svom izgledu…' jedna žena.

Zadovoljna.hr najposjećeniji je ženski portal u Hrvatskoj. Ekipa prekrasnih mladih žena - prijateljica i stručnih suradnika, posvećena je njegovom stvaranju, kako bi portal istinski imao karakter i dušu jedne prijateljice. Zadovoljna.hr dobila je i novo ruho kako bi bila što jednostavnija, preglednija i zanimljivija.

'S novim smo dizajnom portal pretvorili u još vjerniju i bolju virtualnu prijateljicu s kojom će čitateljice lakše i brže razgovarati. I dalje ćemo savjetovati oko novih trendova, (budućih) veza, maminog malenog zlata, knjiga koje vrijedi pročitati i recepata zbog kojih ćemo oblizivati prste.

Željeli smo stvoriti ženski kutak, idealan ne samo za vrijeme za opuštanje uz šalicu prve jutarnje kave ili kao ritual prije spavanja, već i kao poticaj za što aktivniji stil života, uz inovativan i pristupačan dizajn', izjavila je glavna urednica portala, Tihana Korać.

Kako bi stvorili idealan ženski kutak doprinijela je i vinarija Saints Hills, čija je prepoznatljiva štikla vrhunskog rosea osigurala odlično raspoloženje u corneru Zadovoljna.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju