Jedan od najvećih modnih događaja u Hrvatskoj, Cro A Porter, nije propustila popratiti niti Tatjana Dragović. Zadnje večeri manekenka je zajedno s ostalim uzvanicima uživala u revijama Juraja Zigmana, Borisa Pavlina, Tea Perića, Sonje Lamut i drugih dizajnera koji su prikazali svoje viđenje mode za trenutnu sezonu. A Tatjanino stilsko viđenje za toplu listopadsku večer, bile su kratke hlačice koje su otkrile noge kao iz reklame za anticelulitnu kremu

Iako se modom ne bavi toliko aktivno kao i prije, manekenka Tatjana Dragović redovito prati domaća modna zbivanja te tako pruža podršku kolegicama i etabliranim dizajnerima.

Tatjana je poznata po prepoznatljivom stilu obilježenom rokerskim komadima u crnoj boji, traper, kožnati detlalji te ukrasi poput resica ili zakovica.

Na tom tragu bio je i njezin CAP stajling kojim je dominirala komotna majica s likom Bambija te kratke traperice i seksi štikle zbog kojih su njezine gole noge, galtme i zategnute kao s reklame za anticelulitni proizvod bile nositelji ovog Disney rokerskog stajlinga.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju