Zagušeni problemima i ozbiljnim mislima rijetko razmišljamo o lijepim stvarima, no ponekad nam je potreban samo mali okidač koji će nas razbuditi i natjerati da lice ukrasimo širokim osmijehom. To je bio cilj jedne reklame koja je pokazala kako nam je potrebno vrlo malo da bi bili veseli, barem na kratko

Kozmetička kuća Rhytuals odlučila je kroz zanimljivu reklamu pokazati kako kako nam je potrebno vrlo malo da bi bili veseli te da bi se nasmijali od srca.

Reklama koja je postala hit na YouTubeu nosi naslov - Kada se nasmiješ svijetu, svijet će se nasmiješiti tebi

Reklama koja je postala hit na YouTubeu nosi naslov 'Kada se nasmiješ svijetu, svijet će se nasmiješiti tebi' te na vrlo jednostavan i duhovit način pokazuje kako je svima potrebno malo smijeha i pozitivne energije.

>> YouTube hit: Pogledajte čime je dijete osvojilo gotovo 4 milijuna klikova

Skrivena kamera postavljena je na na atramvajskoj stanici na kojoj je čekala nekolicina ozbiljnih ljudi različite životne dobi.

>> YouTube hit: Kada kovrčanje kose krene jako krivo

Njima se pridružio i jedan običan muškarac te se odjednom od srca počeo smijati. Zarazan smijeh u samo jednoj minuti se proširio stajalištem i svima uljepšao dan. Pokušajte i vi ostati ozbiljni nakon ove reklame i vidjet ćete kako to doista nije moguće.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju