Traperice su odavno glavna zvijezda većine ženskih ormara. U dnevnim prigodama postale su jednostavno nezamjenjive, a otkako su prihvatljive i kao dio ležernijih večernjih prigoda jednostavno ne možemo zamisliti što bismo nosili da ih nema.

Ono najvažnije - traperice je uistinu lako stilizirati. I najobičniji par lako se nadopunjuje s drugim odjevnim komadima, obućom i dodacima. Za tren ih možete transformirati, ovisno o tome kakav tip kombinacije želite, opušteniji ili čak i glamurozniji. U nastavku vam donosimo primjere raznih kombinacija s trapericama, od ležernih dnevnih u kojima možete i na posao pa sve do večernjih izdanja za izlazak s prijateljicama.

1. Običan bijeli T-shirt

Kada ne znate što biste odjenuli za dnevne prigode, traperice i obična bijela majica uvijek su dobra ideja. Uz par detalja poput marame, šešira ili kape i efektnije torbice dobit ćete vrlo nosivu i lijepu kombinaciju.

2. Bijela majica + neutralan sako

Ako preferirate najjednostavnije kombinacije i ne volite se zamarati detaljima, traperice i majicu samo nadopunite sakoom u neutralnoj nijansi. U ovom izdanju bit ćete spremni i za posao i za kavicu s prijateljima.

3. Klasična bijela košulja

Čim majicu zamijenite košuljom, kompletno izdanje odmah postaje malo elegantnije. Umjesto cipela i torbe u kontrastnim bojama, pridodajte mu bijele cipele i bijelu torbu kao pomalo neočekivan, ali vizualno zanimljiv dodatak.

4. Kožnata jakna

Traperice i kožnate jakne vole se javno. Bez obzira na to idete li na koncert, posao, popodnevnu kavu ili večeru te kombinirate li traperice sa štiklama, tenisicama, mokasinama ili gležnjačama, kožnata jakna savršeno će zaokružiti vaše izdanje.

5. Efektna bluza

Za malo ženstvenije i romantičnije izdanje, traperice kombinirajte s efektnom bluzom. Odberite model u upečatljivim bojama ili pak sa zanimljivim uzorkom.

6. Majica s printom

Ležerne i sportske kombinacije s trapericama izgledat će sjajno uz majice sa zanimljivim printom. Motiv ovisi isključivo o vašem ukusu, može to biti majica s likovima iz omiljene serije, model s logotipom najdražeg benda ili pak majica sa šaljivim natpisom.

7. Sako u jarkoj boji

S obzirom na to da su traperice uglavnom neutralne, slobodno ih kombinirajte s upečatljivijim komadima. Sako u jarkoj boji instantno će razigrati svaku kombinaciju s trapericama.

8. Crne salonke + životinjski uzorak

Za prigode poput izlaska na večeru, iz ormara izvucite dobre stare crne salonke i odjevni komad sa životinjskim uzorkom. Ovaj tip uzorka vrlo je seksi i zato je često prisutan u večernjim izdanjima. Odaberite bluzu ili pak sako ispod kojeg možete nositi neutralan top.

9. Glamurozne štikle + top

Traperice su odličan odabir i za izlazak u klub. Kombinirajte ih s kratkim topom i glamuroznijim modelom štikli.

10. Traperice + haljina

Definitivno jedna od najodvažnijih kombinacija s trapericama, ali i jedna od najefektnijih. Traperice će najbolje izgledati uz napola zakopčan model haljine s gumbima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju