Veljača će na samom kraju još jednom opravdati svoj stari nadimak - prevrtača. Meteorolozi su najavili novo zahlađenje i jutarnje minuse pa ćemo se na neko vrijeme opet vratiti u debele zimske kapute i jakne. Naravno, to nas neće spriječiti da unaprijed razmišljamo o toplim proljetnim danima i pripremimo se za novu modnu sezonu.

Proljetne kolekcije odavno su u trgovinama i pravo je vrijeme za razgledavanje noviteta među kojima su i sakoi.

Upravo su oni postali nezaobilazni dio ženske garderobe, zahvaljujući tome što su toliko svestrani i prilagodljivi baš svim modnim izdanjima. Nosimo ih uz sve odjevne komade, od traperica ili klasičnih elegantnijih hlača pa sve do haljina i suknji.

Bez obzira na to je li to kakva je prigoda u pitanju, ležerna dnevna ili svečanija večernja, sako će se tako lako uklopiti u vaš stajling. Prilagođava se i obući svih stilova te će izgledati sjajno i uz sportske tenisice i uz vrtoglave štikle.

S obzirom na to da je proljeće razdoblje kada se priroda budi nakon dugog zimskog sna i uveseljava nas bogatstvom boja, i naša modna izdanja postaju sve šarenija.

Danas vam donosimo pregled novih sakoa u nekima od najljepših proljetnih boja, a kakve smo modele odabrali možete provjeriti u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju