Završen je još jedan Pariški tjedan mode na kojem su brojne modne kuće prikazale svoje nove haute couture kolekcije za sezonu jesen/zima 2021. godine. Većina kolekcija na haute couture tjednima mode sadrži i barem jednu vjenčanicu koja se obično na pisti nađe posljednja, uoči završnog defilea modela.

Inspirirani viđenim, bridal brendovi zatim se bacaju na dizajniranje svojih novih kolekcija koje se kasnije prikazuju na tjednima bridal mode.

Jednu od po mnogima najljepšu vjenčanicu na netom završenom PFW-u prikazala je cijenjena francuska modna kuća Chanel.

Njihova nova muza, glumica Margaret Qualley, prošetala je palačom Galliera u vrlo tradicionalnoj vjenčanici koja odiše elegancijom i luksuzom.

Šeširić i kratki veo šljokicama savršeno su se nadopunjavali s ovim klasičnim modelom vjenčane haljine zbog kojeg će mnoge mladenke umjesto moderne vjenčanice posegnuti za tradicionalnom.

Prekrasnu vjenčanicu predstavila je i modna kuća Dior. Njihova kreativna direktorica, Maria Grazia Chiuri, odmaknula se od tradicije i dizajnirala lepršavu zelenu haljinu od prozračnog i providnog materijala, ukrašenu perjem i listićima u pastelnim nijansama.

Vjenčanica libanonskog modnog dizajnera Elie Saaba prava su čarolija, a među prikazanim modelima gotovo je nemoguće odabrati najljepši.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte 25 novih vjenčanica s Pariškog tjedna mode o kojima već sanjaju mladenke diljem svijeta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju