Točan iznos vjenčanice Meghan Markle još uvijek nije poznat, no nagađa se da je predivna haljina britanske dizajnerice Clare Waight Keller koštala 1.700.000 kuna. Iako ni približno toliko, ni neke domaće mladenke nisu štedjele.



Tako se danima govorilo o raskošnoj vjenčanici Kristine Milković, supruge proslavljenog tenisača Marina Čilića. Mladenka je blistala u vjenčanici Carolyn Castellano, jednoj od najutjecajnijih dizajnerica luksuznih vjenčanica u Velikoj Britaniji. Procjenjuje se da se cijene njezinih haljina kreću od 45.000 do 126.000 kuna.

Izabel Kovačić za vjenčanje s hrvatskim nogometnim reprezentativcem Mateom Kovačićem izabrala je haljinu talijanskog dizajnera Antonija Rive. Istaknuli su se volani koji su počinjali u struku i širili se prema dnu. Cijene haljina ovog genija, kako ga mnogi nazivaju, kreću se od 50.000 kuna nadalje. Pogledajte i 10 najpoznatijih vjenčanica svih vremena.



Svadbeno slavlje Ive Majoli stajalo je nevjerojatnih 250.000 eura. U bijeloj dugoj vjenčanici i glave prekrivene tilom zablistala je tog dana. Iva je vjenčanicu specijalno dala šivati u jednom milanskom ateljeu.

Još jedna mladenka svojom je vjenčanicom mamila uzdahe. Nikolina Pišek udala se za Vidoja Ristića u haljini Monique Lhuillier. Ta je dizajnerica omiljena među holivudskim zvijezdama, a za njezine vjenčanice potrebno je izdvojiti od 30.000 do 120.000 kuna. Ali Nikolina je znala dobro uložiti novac jer je na svom vjenčanju ostavila holivudski dojam. Pogledajte i 3 najpopularnije vjenčanice za ljeto 2018. na Pinterestu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju