Antonija Mišura Sandrić korak po korak postala je prava modna influenserica. Prelijepa hrvatska košarkašica više od 18 tisuća svojih pratitelja na Instagramu redovito obraduje i fotografijama odličnih odjevnih kombinacija.

U posljednje vrijeme na njezinu profilu dominiraju izdanja u ležernijem stilu, ali Antonija u svako od njih unese neki efektan komad.

Ovaj put to su bile cipele. U pitanju su mokasine brenda Zara koje je plavokosa ljepotica kombinirala s poderanim trapericama visokog struka, majicom, sakoom i šeširom.

Model od lakirane kože u crnoj boji ukrašen je upečatljivim debljim zlatnim lancem. Lakirane cipele nekada su bile rezervirane samo za svečane prigode, ali odavno su postale poželjne i u ležernim dnevnim izdanjima.

Tako danas gotovo sve modele obuće možemo pronaći i u lakiranom izdanju, uključujući mokasine. Iako imaju mnogo obožavateljica, mokasine također imaju i puno kritičarki kojima se taj model cipela u klasičnoj varijanti jednostavno ne sviđa.

Međutim, možda bi im se mogla svidjeti upravo ovakva efektnija lakirana varijanta koja običnu mokasinu pretvara u modni adut.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju