Bijele haljine neporeciv su modni hit svakog ljeta. Ako je suditi prema novim kolekcijama u hrvatskim trgovinama i na webshopovima, tako će biti i ove godine.

Bijele haljine naglašavaju preplanulu put i odbijaju sunčeve zrake. Odaberete li uz to i model od prirodnih materijala poput pamuka ili lana, osigurat ćete svojoj koži mogućnost da lakše diše na visokim temperaturama.

Stefano ženska cipela Kraljice udobnosti: 10 modela cipela kao stvorenih za proljetne dane

U toplijem dijelu godine popularni su raznovrsni modeli u mini, midi i maksi krojevima – od lepršavih ležernih komada do uskih bodycon haljina. Slip haljine od mekane svile ili satena izvrstan su pak izbor za neko svečanije događanje.

Na raspolaganju su i predimenzionirane košulje-haljine, romantični modeli sa zvonolikim rukavima, a ove sezone posebno će biti popularne prozračne haljine od pamučne čipke koja se izvrsno slaže sa sandalama vrtoglavih potpetica, ali i špagericama ili bijelim tenisicama.

Slika nije dostupna Od 113 kuna: 20 modela tenisica koje produžuju cijelu figuru

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali 25 modela bijelih haljina iz novijih kolekcija za razne prilike koje se mogu pronaći po cijeni od 129 do 1310 kuna.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju