Oštra zima stigla je i u New York, pa se za svaki izlazak van treba dobro zabundati. Zna to i glumica Blake Lively, koja je prošetala gradom ruku pod ruku sa suprugom Ryanom Reynoldsom. Blake se dobro pripremila za minuse odjenuvši kaput koji dobro grije i protiv kojeg hladnoća nema šanse.

Blake Lively i Ryan Reynolds prošetali su New Yorkom, a lijepa glumica privukla je pažnju odjevnom kombinacijom u svojem prepoznatljivome modnom stilu koji 34-godišnjakinja njeguje u privatnom životu.

Ležeran stajling složila je od svijetloplavih traperica širih nogavica, uz koje je nosila niske bijele čizme s crnim đonom i crnim žnirancima. Gore se dobro utoplila u tamnoplavom teddy kaputu oversized kroja, uz koji je nosila crni šal te ispod njega sivu majicu.

Slika nije dostupna Blake Lively: Visoke čizme zbog kojih su i hlače poput pidžame ostale u drugom planu

Slika nije dostupna Blake Lively: Izdanje u minici koje bi prošlo i kod žena koje ne vole pokazivati noge

Velika hladnoća traži i tople modne dodatke, pa je Blake stavila i šarenu kapu i bež rukavice, a nosila je i crnu torbicu za mobitel.

Izdanje Blake Lively ponukalo nas je da u trgovinama pogledamo ponudu kaputa od umjetnog krzna, a pet izdvojenih modela pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju