U privatno vrijeme Blake Lively voli nositi udobnu odjeću i obuću, no uvijek s dozom ženstvenosti i profinjenosti. Tako je za šetnju New Yorkom sa suprugom Ryanom Reynoldsom i kćeri glumica odjenula outfit koji će se posebno svidjeti ljubiteljicama kariranog uzorka.

Galerija Blake Lively Blake Lively u minici i smeđim gležnjačama Blake Lively u minici i smeđim gležnjačama +3 Blake Lively u minici s faldama i vojničkim čizmama Christian Louboutin

Za hladan njujorški dan Blake Lively utoplila se u kaputu kariranog uzorka, uz koji je nosila šal s komplementirajućim uzorkom. Ispod kaputa klasičnog kroja i midi dužine Blake je nosila minicu i tople grilonke. Dugački kaput skrio je noge 34-godišnje ljepotice, pa bi ovakvo izdanje u minici moglo proći i kod žena koje ne vole pokazivati noge.

Blake Lively: Traperice koje u prvi plan stavljaju struk bolje i od skinny modela Blake Lively u trapericama koje u prvi plan stavljaju struk - 7 Blake Lively u trapericama koje u prvi plan stavljaju struk - 5 Blake Lively u trapericama koje u prvi plan stavljaju struk - 4 +3 Blake Lively u trapericama koje u prvi plan stavljaju struk - 3

Blake Lively u pletenoj haljini brenda Khaite - 5 Blake Lively: Pletena haljina koja glumici stoji bolje nego modelu

Za obiteljsku šetnju valja izabrati i udobnu obuću, a izbor Blake Lively bile su smeđe gležnjače ravnog đona presvučene materijalom nalik tvidu te s vezanjem na žnirance. Gležnjače s prednje strane imaju smeđu "kapicu", a smeđa je i torbica za mobitel koju je glumica nosila, kao i lak na noktima u tamnosmeđoj nijansi, stvorenoj za jesen i zimu.

Blake Lively u minici i smeđim gležnjačama Blake Lively u minici i smeđim gležnjačama (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju