Nakon što se prošle godine raskošne premijere i zabave nisu održavale, ove godine glamur se na velika vrata vratio u Cannes. Crvenim tepihom filmskog festvala prošetale su brojne slavne dame koje su pažnju, kao i uvijek, privlačile i svojim modnim odabirom.

U grad na Azurnoj stigli su i supermodeli, a najviše pozornosti privukla je Bella Hadid sa svojom odvažnom kreacijom iza koje stoji dizajner Daniel Roseberry. Haljina je dio jesenske kolekcije modne kuće Schiaparelli.

Osnovu kreacije čini crna haljina s podstavljenim ramenima i u potpunosti otkrivenim dekolteom. Tu je na scenu stupila prava zvijezda kombinacije - upečatljiva zlatna ogrlica, skultpura za koju je zaslužan Roseberry.

Slika nije dostupna Veliki povratak ikone Cannesa: Catherine Deneuve očitala lekciju o eleganciji

Ovakav nakit postao je zapravo njegov zaštitni znak od dolaska u legendarnu fancusku modnu kuću. Dizajnirana tako da nalikuje ljudskim plućima, ova ogrlica izrađena je od pozlaćene mjedi i postavljena preko otvorenog dekoltea.

Bella Hadid u Cannes je tako odlučila doći u jednoj od najupečatljivijih kreacija iz nove kolekcije. No, to nije nikakvo iznenađenje jer i inače ima naviku podupirati dizajnere koje osobno smatra uzbudljivima.

Slika nije dostupna Andie MacDowell: Kraljica Cannesa koja je pustila sijedu jer s njom izgleda - opako

Izgled o kojem će se pričati danima lijepa Bella upotpunila je sandalama na visoku potpeticu, bogatim modnim dodacima i kosom podignutom u punđu.

Inače, ovo izdanje odabrala je za dolazak na prikazivanje filma "Three Floors" talijanskog redatelja Nannija Morettija.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju