Ako bi netko zaslužio titulu kraljice ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu, onda bi to bez sumnje bila Andie MacDowell. Američka glumica pokorila je crveni tepih grada na Azurnoj obali, jedan od najglamuroznijih u svijetu zabave. Očarala je svojom pojavom u 64. godini života i raskošnom sijedom kosu.

Galerija

Andie MacDowell sijedu kosu pustila je tijekom lockdowna jer su joj kćeri rekle da s njom izgleda opako. Odluka da prestane bojati kosu pokazala se briljantnim potezom jer je upravo zahvaljujući, između ostalog, i sijedim vlasima 63-godišnja glumica osvojila 74. Canneski festival. Gusta, duga, kovrčava kosa uvijek je bila zaštitni znak Andie MacDowell, a sada ovako prirodna, divlja, izgleda posebno lijepo i privlačno.

Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 7
Andie MacDowell na premijeri filma Annette u Cannesu (Foto: Guliver image)

Haljine modnih kuća Prada i Atelier Versace pokazale su se savršenima da dodatno istaknu prirodnu ljepotu glumice, a njezina očaravajuća pojava potvrdila je da visoka moda ne iziskuje nužno i glamurozne frizure. Jer sijeda, neukrotiva kosa Andie MacDowell svakako nije nešto što se očekuje na crvenom tepihu u Cannesu.

Veliki povratak glamura: Najljepše haljine s otvaranja Filmskog festivala u Cannesu

Ne može se poreći da Andie jednostavno zrači, a možda je tajna njezine ljepote, koja prije svega dolazi iznutra, i rutina s kojom holivudska zvijezda započinje dan.

Probudim se, meditiram o ljubavi, nahranim mačke, popijem šalicu kave i malo soka od celera, otkrila je Andie čija nas svakodnevna mantra također može inspirirati:

Tražiti ljubav jer to je jedina stvar koja donosi mir.

Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 4
Iris Berben, Andie MacDowell i Helen Mirren u Cannesu (Foto: Guliver image)