Ako bi netko zaslužio titulu kraljice ovogodišnjeg Filmskog festivala u Cannesu, onda bi to bez sumnje bila Andie MacDowell. Američka glumica pokorila je crveni tepih grada na Azurnoj obali, jedan od najglamuroznijih u svijetu zabave. Očarala je svojom pojavom u 64. godini života i raskošnom sijedom kosu.

Galerija Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 1 Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 8 Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 6 +5 Andie MacDowell na premijeri filma Annette u Cannesu

Andie MacDowell sijedu kosu pustila je tijekom lockdowna jer su joj kćeri rekle da s njom izgleda opako. Odluka da prestane bojati kosu pokazala se briljantnim potezom jer je upravo zahvaljujući, između ostalog, i sijedim vlasima 63-godišnja glumica osvojila 74. Canneski festival. Gusta, duga, kovrčava kosa uvijek je bila zaštitni znak Andie MacDowell, a sada ovako prirodna, divlja, izgleda posebno lijepo i privlačno.

Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 7 Andie MacDowell na premijeri filma Annette u Cannesu (Foto: Guliver image)

Haljine modnih kuća Prada i Atelier Versace pokazale su se savršenima da dodatno istaknu prirodnu ljepotu glumice, a njezina očaravajuća pojava potvrdila je da visoka moda ne iziskuje nužno i glamurozne frizure. Jer sijeda, neukrotiva kosa Andie MacDowell svakako nije nešto što se očekuje na crvenom tepihu u Cannesu.

Veliki povratak glamura: Najljepše haljine s otvaranja Filmskog festivala u Cannesu Carla Bruni u haljini modne kuće Celine Marion Cotillard u haljini modne kuće Chanel Elisa Sednaoui u haljini Alberte Ferretti +2 Lou Doillon u haljini modne kuće Gucci

Fatima Farheen Mirza (30) ponosno nosi sijede vlasi Sijeda kosa, bez šminke… Kraljice koje su na Oscare došle neopterećene izgledom

Ne može se poreći da Andie jednostavno zrači, a možda je tajna njezine ljepote, koja prije svega dolazi iznutra, i rutina s kojom holivudska zvijezda započinje dan.

Probudim se, meditiram o ljubavi, nahranim mačke, popijem šalicu kave i malo soka od celera, otkrila je Andie čija nas svakodnevna mantra također može inspirirati:

Tražiti ljubav jer to je jedina stvar koja donosi mir.

Andie MacDowell pokorila je ovogodišnji crveni tepih u Cannesu - 4 Iris Berben, Andie MacDowell i Helen Mirren u Cannesu (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju