Catherine Middleton uvijek privlači pozornost svojim modnim izdanjima. Tako je bilo i na dodjeli nagrade kraljice Elizabete II. za britanski dizajn na događanju koje je organiziralo Britansko modno vijeće u Muzeju dizajna u Londonu.

Kako i priliči ovoj nagradi, kojoj je cilj pružiti potporu i priznanje britanskoj dizajnerskoj i modnoj industriji, vojvotkinja od Cambridgea blistala je u odjevnoj kombinaciji sastavljenoj od komada izrađenih na teritoriju Ujedinjenog Kraljevstva.

Izdanjem je dominirala elegantna haljina britanske dizajnerice korejskih korijena Edeline Lee, čije se sjedište tvrtke nalazi upravo u Londonu. Točnije, nosila je haljinu Pedernal u boji dragog kamena malahita.

Haljina Pedernal ima visoki ovratnik, tri-četvrt rukave s podesivim kopčanjem i usku suknju koja se lagano širi prema porubu. Ukrašava je i remen s predimenzioniranom kopčom boje slonovače, koja naglašava ženstveni struk.



Midi model ručno je izrađen u Velikoj Britaniji od talijanskog teksturiranog žakarda. Na stranicama proizvođača piše kako se haljina sjajno prilagođava različitim tipovima ženskih tijela, a dostupan je u veličinama od konfekcijskog broja 36 do 46.

Haljina je lagana i udobna te istovremeno vrlo šik i elegantna, a pogotovo kada se nosi s cipelama visokih potpetica.

Slika nije dostupna Catherine Middleton: Izdanje za posao u kojem žene uvijek izgledaju besprijekorno

Catherine Middleton sparila ju je s tamnozelenim baršunastim salonkama brenda Emmy London s vrtoglavom potpeticom, kao i njihovom decentnom torbicom. Izdanje je zaokružila pozlaćenim visećim naušnicama brenda Nadia Irena.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju