Catherine Middleton uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama. Tijekom protokolarnih dužnosti voli nositi elegantne komade koji se mogu lako kombinirati s drugom odjećom te opet i iznova reciklirati.

Galerija Catherine Middleton Catherine Middleton u sakou Larsson brenda Rreiss 2022. godine Sako Larsson brenda Reiss, 2600 kuna +1 Catherine Middleton sa suprugom Williamom

Da je vojvotkinja od Cambridgea velika ljubiteljica reciklaže, to je dobro poznato. Svoju štedljivost demonstrirala je i prilikom posjeta Odbora za hitne slučajeve u Londonu, gdje je razgovarala s humanitarnim radnicima koji su se vratili iz Ukrajine.

Za ovu priliku odabrala je vuneni sako Larsson britanskog modnog brenda Reiss, koji nosi od prošle godine.

Sako Larsson brenda Reiss, 2600 kuna Sako Larsson brenda Reiss, 2600 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Zanimljivo, riječ je o jednom od rijetkih komada koje je nosila u javnim situacijama, a koje su još uvijek dostupne za kupnju.

Klasičan kroj sa širokim reverima i neutralna boja sakoa čine ga izvrsnim odabirom za poslovni sastanak. Prodaje se po cijeni od 288 britanskih funti, odnosno oko 2600 kuna.

Catherine Middleton u sakou Larsson brenda Rreiss 2022. godine Catherine Middleton u sakou Larsson brenda Rreiss 2022. godine (Foto: Profimedia)

Catherine Middleton je sako kombinirala uz pamučnu majicu i tamnoplave hlače visokog struka LK Bennett, koje su vizualno produžile cijelu figuru.

Catherine Middleton Nosila ih je i na krunidbi: Baš dobre štikle koje Catherine Middleton toliko voli da ima barem šest pari

Izdanje je zaokružila omiljenim parom crnih salonki Gianvita Rossija, koje nosi u najrazličitijim situacijama, te s nekoliko decentnih komada nakita.

Catherine Middleton u Reiss sakou u rujnu prošle godine u vojnoj bazi RAF Brize Norton Catherine Middleton u Reiss sakou u rujnu prošle godine u vojnoj bazi RAF Brize Norton (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju