Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea svojim prisustvom uveličali su prvu dodjelu nagrada Earthshot, koja se održala u londonskoj palači Alexandra. Nagrada je osmišljena kako bi nagradila najinovativnija rješenja za najveće ekološke izazove pred kojima se nalazi naš planet.

Smatra se najambicioznijom novom nagradom za zaštitu okoliša i zato ne čudi da su i članovi kraljevske obitelji podržali inauguracijsku svečanost.

Organizatori su sve uzvanike zamolili da ne kupuju novu odjeću za dodjelu i da iz ormara izvuku stare komade, pa je tako i Catherine odabrala haljinu koju je već nosila.

U pitanju je lepršava toaleta modne kuće Alexander McQueen u lila nijansi koju je 2011. godine odjenula prilikom kraljevske turneje po SAD-u.

Obožavatelji njezina stila i modni kritičari pamte to kao jedno od njezinih najboljih modnih izdanja, pa ih je razveselilo što je upravo ovu haljinu reprizirala na dodjeli.

Ova haljina...

glasova:

Ovaj put odabrala je drugačiji pojas i umjesto modela u boji haljine nosila je blještavi srebrni pojas ukrašen cirkonima.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju