Vojvotkinja i vojvoda od Cambridgea svojim prisustvom uveličali su prvu dodjelu nagrada Earthshot, koja se održala u londonskoj palači Alexandra. Nagrada je osmišljena kako bi nagradila najinovativnija rješenja za najveće ekološke izazove pred kojima se nalazi naš planet.

Galerija Catherine Middleton 2011. u lila haljini modne kuće Alexander McQueen Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na dodjeli nagrada Earthshot Catherine Middleton u haljini modne kuće Alexander McQueen +1 Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na dodjeli nagrada Earthshot

Smatra se najambicioznijom novom nagradom za zaštitu okoliša i zato ne čudi da su i članovi kraljevske obitelji podržali inauguracijsku svečanost.

Organizatori su sve uzvanike zamolili da ne kupuju novu odjeću za dodjelu i da iz ormara izvuku stare komade, pa je tako i Catherine odabrala haljinu koju je već nosila.

Catherine Middleton 2011. u lila haljini modne kuće Alexander McQueen Catherine Middleton 2011. u lila haljini modne kuće Alexander McQueen (Foto: Profimedia)

U pitanju je lepršava toaleta modne kuće Alexander McQueen u lila nijansi koju je 2011. godine odjenula prilikom kraljevske turneje po SAD-u.

Obožavatelji njezina stila i modni kritičari pamte to kao jedno od njezinih najboljih modnih izdanja, pa ih je razveselilo što je upravo ovu haljinu reprizirala na dodjeli.

Ankete

(8847) Ova haljina...

rezultati povratak glasova1984
rezultati

Ovaj put odabrala je drugačiji pojas i umjesto modela u boji haljine nosila je blještavi srebrni pojas ukrašen cirkonima.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na dodjeli nagrada Earthshot Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea na dodjeli nagrada Earthshot (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju