Dolazak hladnijih dana za mnoge žene znači i povratak omiljenim modelima obuće, a na popisu najpopularnijih iz godine u godinu nalaze se i čizme na visoku potpeticu.

Ova svestrana obuća nosiva u raznim prigodama omiljena je među ženama jer se savršeno slaže uz gotovo cijelu jesensku garderobu - od suknji preko haljina do traperica.

One su i dio koji podiže svaku kombinaciju na jednu novu razinu, a osim toga vizualno stanjuju i  izdužuju noge pa i cijelu figuru. Kada su su crnoj boji broj pluseva dodatno raste.

Crne čizme na visoku potpeticu su, naime, klasik koji jednom kada ga kupite nosite godinama. Radi se o modelu koji ne izlazi iz trenda i koji svaku kombinaciju čini dodatno elegantnom.

Slika nije dostupna Od 229 kuna: 15 modela crnih gležnjača za koje uvijek ima mjesta u ormaru

Iz godine u godinu crne čizme na visoku petu vraćaju se u webshopove i na police trgovina. Mi smo zavirili u trenutnu ponudu i u našoj galeriji izdvojili 15 modela koje se uvijek isplati imati u ormaru.

Slika nije dostupna Čizme do koljena: 15 modela za svačiji ukus već od 149 kuna

Ljubiteljice stabilnije obuće sigurno će razveseliti modeli s debljom, blok potpeticom, dok zaljubljenice u štikle sigurno neće ostati imune na modele s tanjom petom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju