Među gubitnicima na ovogodišnjoj dodjeli Brit Awardsa našao se i talijanski bend Måneskin. Bend je bio nominiran u dvije kategorije - za međunarodnu pjesmu godine i međunarodnu grupu godine.

U potonjoj kategoriji pobjedu je odnio američki glazbeni duo Silk Sonic, koji čine Bruno Mars i Anderson Paak. Međunarodnom pjesmom godine proglašen je hit 18-godišnje američke kantautorice Olivije Rodrigo Good 4 U.

Međutim, članovi Måneskina nisu bili previše razočarani zbog toga. U razgovoru s novinarima uoči dodjele otkrili su kako ni ne očekuju pobjedu s obzirom na ostale izvođače u kategorijama. Nepobjedivi su. Za nas je velika čast to što smo uopće nominirani, kazao je Damiano David, frontmen benda.

Upravo je on bio i jedna od najvećih modnih zvijezda večeri, skupa sa svojim kolegama.

Obožavatelji pjevača oduševljeni su njegovim stajlingom, koji ponovo pomiče granice muške mode. Damiano je na dodjelu stigao u hlačama visokog struka napravljenim od lateksa koje je kombinirao s ružičastom bluzom i efektnom ljubičastom jaknom s resicama.

Kombinacija koju je Damiano nosio...

glasova:

Nosio je i čizme s platformom i visokom potpeticom, a od modnih dodataka najviše se istaknuo choker ukrašen aplikacijom u obliku lava i dvije maline.

'To samo on zna nositi', 'kombinacija mu je ludilo', 'izgleda savršeno', samo su neki u nizu komplimenata koje je Damiano skupio na društvenim mrežama zahvaljujući ovom stajlingu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju