Osim pobjede na Eurosongu, energični i vatreni nastup u Rotterdamu donio je Damianu Davidu, frontmenu talijanske glam rock grupe Maneskin, status novog seks-simbola. Sa samo 22 godine Damiano je uspio opčiniti svijet, i to ne samo svojim glazbenim talentom. Mnogi ga smatraju trenutačno najseksi glazbenikom u Europi.

 

Jedinstvene karizme i magnetske privlačnosti, Damiano David zna kako napraviti nastup za pamćenje, a sigurno će se pamtiti i poljubac koji je nakon pobjede na Eurosongu dao također zgodnom bubnjaru benda, 20-godišnjem Ethanu Torchiju, a i gitaristu, 20-godišnjem Thomasu Raggiju.

Damiano je rođen u Rimu 8. siječnja 1999. godine i oduvijek je znao da se želi posvetiti glazbi. Naravno, mnoge obožavateljice zanima i Damianov ljubavni život, koji je do samog Eurosonga bio obavijen velom tajne. Iako se o tome dugo šuškalo, glazbenik je tek nekoliko tjedana prije nastupa u Rotterdamu i službeno objavio da je već četiri godine u vezi s 25-godišnjom Giorgiom Soleri, talijanskim modelom i influencericom, a par priprema i planove za vjenčanje.

Je li i vama Damiano David tako... zgodan?

glasova:

Lijepa Giorgia na Instagramu, gdje ima 180.000 pratitelja, za sebe kaže da je feministica i da piše poeziju, a s dečkom dijeli ljubav prema tetovažama. Snimala je editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl "Apnea" glazbenika Rkomija.

U njegovoj rodnoj Italiji kružile su glasine i o Damianovoj homoseksualnosti kao i o tome da je u vezi s basisticom svog benda Victorijom De Angelis, no oboje su ta nagađanja demantirali.

U intervjuu za Cosmopolitan David je svojedobno dao do znanja da svoj privatni i ljubavni život želi što više držati dalje od očiju javnosti te da ne želi da ga ljudi pamte po njegovim fotografijama sa ženama, već po nastupima jer to je za njega ono najbolje.

Ipak, kontroverze nije uspio izbjeći. Odmah nakon pobjede na Eurosongu Damiano David našao se usred skandala zbog navodnog konzumiranja droge dok su ga snimale kamere, netom prije proglašenja pobjednika.

Naime, na snimci se vidi da se pjevač saginje prema stolu i čini se kao da uzima kokain. David je negirao konzumaciju droge te izjavio da se sagnuo zbog razbijene čaše koja je bila na podu. Pristao je na dobrovoljno testiranje na drogu koje će otkriti je li govorio istinu. Na konferenciji za medije nakon pobjede objasnio je da ne konzumira drogu, a bend je na svojim društvenim mrežama objavio i priopćenje da su protiv korištenja droga.

U Rotterdamu je zgodni 22-godišnji roker zapeo za oko i jednoj natjecateljici, i to predstavnici Srbije, članici ženske grupe Hurricane Sanji Vučić.

Na novinarskoj konferenciji Sanja se našalila da je zaljubljena u Damiana, ali bila je sasvim ozbiljna kada je rekla da je on vrlo karizmatičan i predivan muškarac.

Kad smo imale probu, Maneskin su bili u garderobi i gledali naš nastup na ekranu i zbog toga sam se potrudila na probi biti najbolja što mogu, priznala je Sanja. A mi ćemo samo dodati – Sanja, potpuno te razumijemo!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju