Bez obzira na stil uređenja kuhinje, bila ona sasvim jednostavna i obična ili luksuznijeg dizajna, jedan detalj svakom će kuhinjskom prostoru dati posebnu dozu šarma. Navikli smo ga vidjeti u američkim filmovima i serijama te je karakterističan za američki stil uređenja, a mnogi bi ga rado imali i u vlastitoj kuhinji.

Riječ je o prozoru iznad sudopera kroz koji se pruža pogled na dvorište, vrt, ulicu, grad, a osim što osigurava dodatnu količinu svjetlosti, takav prozor zgodan je i iz drugih razloga.

Pranje suđa mnogima nije najdraži kućanski posao, ali uz pogled kroz prozor ta obveza ipak lakše pada jer okupira pažnju, pa i vrijeme brže prođe. Naročito u proljetnim mjesecima, kad se priroda budi i buja, pa je pogled na dvorišno zelenilo ili vrt s cvijećem dobra distrakcija od kućanskih poslova.

Maja Teklić i njezin zaručnik iz Sesveta dali su staroj kuhinji novi sjaj - 4 Nova boja - i kuhinja kao nova! Jedan potez dovoljan da stari ormarići zablistaju

Slika nije dostupna Prednosti i nedostaci: Što trebate znati prije kupnje indukcijske ploče za kuhanje

Prozori iznad kuhinjskog sudopera obično se mogu vidjeti u kućama više nego u stanovima, a svakoj kuhinji daju poseban šarm.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju