Za razliku od mnogih slavnih kolegica, glumica Eva Longoria ne iskrivljava sliku svoje figure i ponosno ističe svoje prirodno tijelo

Prije nekoliko mjeseci Eva Longoria utišala je glasine o svojoj navodnoj trudnoći šaljivom porukom obožavateljima. Nakon što su se u medijima pojavile fotografije lijepe glumice s izraženim trbuščićem, mnogi su pomislili da je u blaženom stanju, ali ona je to opovrgnula.

"Vidjela sam neke fotografije na kojima izgledam debelo. Moram vam reći da sam se samo najela sira. Svi govore da sam trudna, ali izgleda da samo imam problema s tolerancijom na laktozu. Da, izgledam trudno, ali to je zapravo kolut sira u mom trbuhu", kazala je glumica.

Glumica posljednjih nekoliko tjedana putuje sa svojim suprugom Joseom Bastonom i posjećuje razne europske destinacije, a najduže se zadržala u Španjolskoj.

 

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Na Instagram profilu objavila je fotografiju nastalu na Majorci kojom je oduševila svoje obožavatelje. Pozirala je u bikiniju i našalila se na račun fotografija savršenih figura kojima smo svakodnevno izloženi.

"Sve je do kutova slikanja. I ne smijete disati. I morate uvlačiti trbuh sve dok ne osjetite da ćete se onesvijestiti"
, napisala je Eva.

"Kao žena, cijenim nekoga inspirativnog poput tebe. Volim to što si prirodna i ponosna na svoje tijelo. Bilo je krajnje vrijeme da se takav netko pojavi u Hollywoodu", komentirala je jedna njezina obožavateljica.

"Za razliku od lažnog, fotošopiranog i retuširanog savršenstva koje gledamo na drugim fotografijama, ti si pravo prirodno savršenstvo. Hvala ti što promoviraš zdravo žensko tijelo", zaključila je još jedna korisnica Instagrama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju