Hrvatska dizajnerica Diana Viljevac, poznata po luksuznim modelima, predstavila je novitete za kolekciju proljeće/ljeto 2022. u kojoj još jednom donosi eleganciju i raskoš u ženske garderobe.

Modeli nastali iz kreativne oaze u Dežmanovoj 4 prožeti su zajedničkim elementima poput voluminoznih cvjetnih detalja i prirodnih materijala, a kolekcija koja broji desetke haljina, sakoe, kombinezone i dvobojnu proljetnu pelerinu nastavak je modne priče iz hladnije sezone, koja je oduševila struku i zaljubljenice u elegantan dizajn s bezvremenskim karakterom.

Dizajnerica naglašava kako u svakoj kolekciji pronađe favorite za određene prigode, no ovoga puta joj se teško odlučiti za samo jedan model koji bi bio predstavnik proljeća:

Istina je da se za svaku novu haljinu jednako trudim i razmišljam ne samo o estetici već i o funkcionalnosti modela, ali ovog proljeća predstavljam kolekciju koja je više od odjeće jer napokon osjećam povratak mode kakva je bila prije nekoliko godina i optimizam koji osjećam prenesen je na svaki model.

Uvjerena sam da ćemo opet imati bezbrižnu toplu sezonu te sam zato predstavila svečane toalete idealne za vjenčanja i slične važne prigode, i, iako i dalje volim jednostavnost i klasične modele, odlučila sam ponuditi modele koji su vrlo upečatljivi izborom materijala, uzorcima i efektnim ukrasima.

Luksuzne toalete i duge haljine na prvi pogled odvajaju se od ostatka kolekcije, koji je namijenjen za svakodnevno odijevanje; uz odabir svile, koja je najbolji materijal za tople dane, voluminozne haljine daju poseban pečat eleganciji za kojom žudimo kada se želimo istaknuti.

Kraj svečanih haljina obogaćenih detaljima proljeća ponosno stoje i jednostavniji modeli začinjeni prepoznatljivim stilom dizajnerice koja pazi na udobnost i isticanje najboljeg na figuri, a posebno oduševljava jednostavan sako koji uz dodatak tirkiznih detalja na struku postaje najdraži modni odabir ove sezone.

Krojevi koji komplimentiraju ženstvenom tijelu odvažniji su nego ikad prije, a to će se posebno svidjeti ženama koje vole romantične i jednostavne, a istovremeno zavodljive modele.

Nakon jednobojnih, zatvorenijih modela iz prošlih kolekcija došli smo do eksplozije boja i materijala, otvaranja krojeva i isticanja figure. Modeli iz nove kolekcije i dalje se izvrsno slažu s modnim dodacima koji su predstavljeni ranije, bilo da je riječ o kožnom remenju, suknjama i bluzama koje se ističu ispod nove pelerine ili dnevnoj haljini na koju smo kombinirali novi statement sako, stoga je moja vizija žene za koju je rađena ova kolekcija i dalje ista, ali poboljšana.

To je žena koja će ovog proljeća poslužiti kao inspiracija svima jer će briljirati kreativnim kombinacijama na svakoj prigodi, navodi Diana Viljevac te dodaje kako će svaki komad iz kolekcije i dalje biti moguće mijenjati izradom po mjeri ili odabirom druge boje materijala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju