Zbog činjenice da vizualno produžuju figuru i smanjuju predio struka, hlače visokog struka već su godinama jako popularan model i dio mnogih garderoba. Visoki struk dio je svih modnih kombinacija, od onih ležernih preko poslovnih do svečanih.

Cijeli niz prednosti uz one već spomenute čini ih poželjnim dijelom garderobe tijekom cijele godine. U ponudi su hlače visokog struka napravljene od raznih materijala, možete birati između raznih krojeva, a tu je i plus koji posebno volimo u hladnijem dijelu godine - nema straha da ćemo pletivo ugurano u hlače visokog struka morati stalno namještati.

U svakom slučaju, hlače visokog struka bit će popularne i u razdoblju pred nama. Mnoge dame daju im prednost čak i pred haljinama što i ne čudi s obzirom na to da svakoj kombinaciji daju dozu elegancije bez obzira na boju ili materijal od kojeg su napravljene.

Slika nije dostupna Od 149 kuna: 10 maksi haljina za zimu koje odlično stoje ženama od S do XXL veličine

Svojedobno smo i naše čitateljice pitali nose li rado hlače visokog struka, a većina je odgovorila kako ovaj model obožava.

Za sve ljubiteljice hlača visokog struka u našoj galeriji izdvojili smo 15 modela iz trenutne ponude trgovina i webshopova koje možete nositi u raznim prigodama. BIt će odličan izbor za odlazak na posao, ali i na prosinačka druženja. U kombinaciji s lijepom bluzom i cipelama na potpeticu pretvaraju se i u odličan izbor za slavlja pred nama.

Slika nije dostupna To se traži: Modeli cipela koji idu uz sve haljine u našim ormarima

U galeriji vas čekaju modeli raznih boja i krojeva, napravljeni od raznih materijala među kojima je i topla vuna tako da svatko može pronaći opciju za sebe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju