Ako se pita modne stručnjake, detalj koji svaku jesensku kombinaciju podiže na višu razinu i daje joj dozu šika je visoki struk, odnosno još konkretnije - hlače visokog struka. Ovaj komad podignut će, kažu, i najležernije kombinacije.

Već nekoliko godina visoki struk neizostavan je dio mnogih ormara, a jedan od njegovih pluseva je činjenica da pomaže svakom obliku tijela da izgleda kao pješčani sat. Osim toga, njegova visina razlog je zbog kojeg se čini i da je osoba koja nosi hlače s visokim strukom viša nego što zapravo je.

Visoki struk pomaže i osjećaju da je naša kombinacija cjelovita, a istovremeno svemu daje dozu elegancije. Tu je i prednost lakšeg uguravanja košulje ili džempera, bez straha da će stalno ispadati.

Slika nije dostupna Imaju li kod nas šanse? "Nenosive" suknje kojima modni znalci predviđaju popularnost

Hlače visokog struka savršen su izbor za odlazak na posao, ali i druge prigode. Možete, naime, birati između raznih krojeva, ali i materijala, od trapera pa sve do umjetne kože.

Volite li i vi hlače visokog struka?

glasova:

Sve te modele lako je kombinirati s ostatkom garderobe, tako da će hlače visokog struka i ove godine dominirati jesenskim kombinacijama. Na vama je samo da odlučite hoće li biti dio elegantnih i sofisticiranih kombinacija zajedno s lepršavima košuljama, mokasinkama, cipelama na petu... Ili će biti dio ležernijih izdanja u kombinaciji s pletivom i tenisicama.

Slika nije dostupna "Nemojte to nositi": Pet jesenskih trendova kojima je istekao rok trajanja

Ako ste pak u potrazi za novim hlačama visokog struka, u našoj galeriji izdvojili smo 15 modela za svačiji ukus napravljenih od raznih materijala.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju