Salma Hayek spojila je posao i užitak kao gošća Filmskog festivala u Cannesu, a prelijepa glumica već je nazočila na nekoliko evenata koji se održavaju u gradu na Azurnoj obali. Sa suprugom Francois-Henrijem Pinaultom došla je i na događanje Kering Women In Motion Awards odjevena u vrlo atraktivnu haljinu.

Salma Hayek privukla je poglede u plavoj haljini sa šljokicama koja je naglasila putenu figuru 54-godišnje glumice. Glamurozna kreacija sašivena je od blještavog materijala u nekoliko nijansi plave koje se lijepo presijavaju i savršeno ističu figuru pješčanog sata.

Haljinu gore drže vrlo tanke naramenice koje dodatno naglašavaju dekolte, a nema sumnje da Salma u toj kreaciji izgleda poput putene božice. Salmina pojava očarala je i njezina supruga Francois-Henrija Pinaulta, koji nije skidao pogled sa svoje prelijepe supruge dok ju je nježno grlio oko struka.

Slika nije dostupna Salma Hayek: "Opake" platforme koje maksi suknju vole i više nego traperice

Slika nije dostupna Salma Hayek: Vatrena haljina za najneobičniju dodjelu Zlatnih globusa

Glamurozna diva stajling za Cannes upotpunila je elegantnom crnom torbicom i velikim dijamantnim prstenom, a istaknuo se i veliki srebrni ukras koji je glumica nosila u kosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju