Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u finale Svjetskog prvenstva pobijedivši Englesku u polufinalnoj utakmici koja se odigrala u Moskvi.

Fotografije i snimke erupcije veselja hrvatskih navijača već su obišle svijet, a iako uzbuđenje zbog nevjerojatne pobjede danima neće splasnuti, mnogi već razmišljaju o nedjeljnom finalu, na kojem će hrvatski reprezentativci u dvoboju s Francuskom pokušati izboriti titulu svjetskog prvaka u nogometu.

Najveću podršku Vatrenima ovih dana sigurno pružaju njihove obitelji i prijatelji, a mnogi od njih doputovali su u Rusiju kako bi ih bodrili s tribina.

Među njima je Izabel Kovačić, supruga Matea Kovačića, koja je utakmicu s Engleskom pratila u društvu svoje prijateljice i vjenčane kume Ene Cupać.

Dvije ljepotice plijenile su pažnju u nezaobilaznim navijačkim kombinacijama, a mi smo primijetili da su se odlučile za identičan modni dodatak – efektne okrugle naušnice.

S obzirom na to da su iste naušnice obje nosile i tijekom utakmice protiv Danske, damama predlažemo da ih tretiraju kao amajlije i ne skidaju ni u nedjelju jer je sada pravo vrijeme za malo bezazlenog navijačkog praznovjerja.

Tko bi još mogao zaboraviti rituale Gorana Ivaniševića tijekom Wimbledona 2001. godine? Naš proslavljeni tenisač odigrao je cijeli turnir u istim čarapama, svaki dan gledao Teletubbiese i jeo istu hranu vjerujući da će mu to pomoći u osvajanju turnira. Mi vjerujemo da je na kraju ipak presudila njegova sjajna igra i talent, ali tko zna…

Zato će mnogi od nas u nedjelju držati fige, odjenuti istu navijačku majicu, popiti isto pivo i vjerovati u dobru igru naših reprezentativaca i njihovo vatreno srce koje će sigurno opet ostaviti na terenu.

Dečki, uz vas smo!

Svjetsko prvenstvo 2018. pratite na portalu Gol.hr.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju