Jennifer Aniston jedna je od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu, slavna glumica obožava nositi najjednostavnije odjevne kombinacije koje se lako mogu kopirati. Jedno takvo sasvim obično izdanje pokazala je i na setu filma Murder Mystery 2, koji se snima na Havajima.

Komedija s elementima misterija nastavak je filma Murder Mystery iz 2019., koji je još jednom spojio Jennifer Aniston i Adama Sandlera, a radnja filma vrti se oko bračnog para Audrey i Nicka Spitza, koji se nađu zapleteni u misteriozno ubojstvo te budu proglašeni glavnim osumnjičenima.

Na setu nastavka koji se snima na Havajima Jennifer je viđena u vrlo jednostavnoj odjevnoj kombinaciji sačinjenoj od sivog topa bez rukava i tamnoplavih traperica ravnih nogavica. Riječ je o klasičnom modelu traperica koji laska gotovo svakoj figuri te je pritom izdužuje i čini vitkijom. Jennifer često nosi takav kroj traperica koji konkurira i omiljenim skinny i drugim trendi modelima.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Sandale koje produžuju noge poput štikli s vrtoglavom potpeticom

Slika nije dostupna Predugačko ili taman? Jennifer Aniston u kombinaciji s jednom malom manom

Tamnoplave traperice ravnih ili nogavica u lagani trapez klasika su koja uvijek prolazi i koja pristaje ženama svih konfekcijskih veličina i tipova građe tijela.

Inspirirani stilom Jennifer Aniston, potražili smo slične modele traperica u trgovinama, a sedam izdvojenih prijedloga pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju