Cijenjeni američki magazin The Hollywood Reporter svake godine organizira gala večeru "Women in Entertainment". Kao što kaže sam naziv događanja, večera je posvećena ženama u zabavnoj industriji.

Jedno od najvećih priznanja koje se dodjeljuje u sklopu ovog događanja je "Sherry Lansing Leadership Award", koje nosi ime bivše izvršne direktorice studija Paramount Pictures, ujedno i prve žene u povijesti koja je bila na čelu jednog holivudskog studija.

Ta nagrada je ove godine pripala Jennifer Aniston. Sherry, ljudi se vole razbacivati izrazom zvijezda vodilja, ali ti si uistinu zvijezda koja nam je pokazala put koji trebamo pratiti. Prva žena koja je vodila studio, s nizom box-office hitova i oskarovskih filmova na kojima je tvoje ime. Zahvaljujući tebi, mi žene danas imamo svoj glas i platforme na kojima se možemo izraziti. I u svemu tome, nekako si ostala jedna od najljubaznijih i najvelikodušnijih ljudi, kazala je Jennifer u svom govoru.

Kada je u pitanju moda, glumica je na gala večeru došla u vrlo jednostavnoj kombinaciji u kakvoj smo je često viđali. Jennifer obožava igrati na sigurno i zato u svečanim prigodama često nosi crne odjevne komade, i to najčešće haljine ili kombinezone.

Ovaj put opet je odabrala decentan kombinezon i struk naglasila debljim remenom, također u crnoj boji. Ni krojem se nije previše odmaknula od modela kakve inače nosi. Naime, Jennifer voli kombinezone s vrlo dugačkim nogavicama, koje doslovno sežu do poda.

Nogavice do poda uz visoke potpetice stari je modni trik uz pomoć kojeg žene vizualno izdužuju svoju figuru i dodaju nekoliko centimetara svojoj visini.

I dok ga neke dame obožavaju, druge ga ne vole baš zbog predugih hlača. Tako je i ovo izdanje Jennifer Aniston podijelilo žene na društvenim mrežama. Mnogi su je opet pohvalili zbog klasične elegancije, ali mnogo je i onih koji bi joj rado skratili nogavice.

Jednostavno ne volim kad se hlače vuku po podu, zaključila je jedna komentatorica s Instagrama.

Nogavice koje sežu do poda...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju