Jennifer Lopez sa sinom Maxom posjetila je školu u Santa Monici što je dodatno potaknulo šuškanja da pjevačica planira preseljenje kako bi bila što bliže Benu Afflecku te je u potrazi za školom na tom području koja bi bila idealna za njezine trinaestogodišnje blizance, kći Emme i sina Maxa.

Za obilazak škole u kojoj bi njezina djeca mogla nastaviti školovanje, mama Jennifer Lopez odabrala je casual šik odjevnu kombinaciju koja je dodatno naglasila njezine ženstvene obline. Latino diva stajling je složila od svijetloplavih traperica skinny kroja s poderanim dijelovima te klasične crne dolčevite s kojom se jednostavno ne može pogriješiti.

Uz skinny traperice sjajno su pristajale opake štikle, također u svijetloplavoj boji i od materijala nalik traperu. Zlatna potpetica tanka poput igle učinila je ovaj model štikli još atraktivnijim. Luksuzni modni detalji u obliku crnog remena sa zlatnom kopčom, crne torbice Birkin, glamuroznih sunčanih naočala i krupnijeg nakita učinili su i ovaj look slavne pjevačice pamtljivim.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Ziheraška ljetna haljina koja voli šire bokove

Odabirom odjeće i obuće 51-godišnja diva još je jednom pokazala da se u vlastitoj koži osjeća jako dobro te da voli pokazati svoje putene obline i ženstveno tijelo.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju