Jennifer Lopez izgleda fantastično bez obzira na to pozira li u glamuroznoj kreaciji na crvenom tepihu ili je uhvaćena fotoobjektivom u obavljanju svakodnevnih sitnica u nekoj ležernoj kombinaciji.

Galerija

Potvrdila je to i nedavno kad je snimljena kako odlazi na jedno snimanje u Los Angelesu. Američka pjevačica i glumica za tu je prigodu odabrala klasičnu ljetnu kombinaciju sastavljenu od dva komada koje većina dama ima u svojem ormaru – bijele haljine i tenisica u istoj boji.

Točnije, Jennifer Lopez nosila je midi model s polo-ovratnikom i potpisom britanskog dizajnera Davida Kome, koji je u svojoj posljednjoj kolekciji za proljeće/ljeto 2021. godine bio iznimno nadahnut izgledom tenisačica i njihovih haljina za sportska natjecanja.

ZCD Montreal tenisice, 945 kn (na popustu)
ZCD Montreal tenisice, 945 kn (na popustu) (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Baš kao i većina kreacija Davida Kome, i ova naglašava žensku siluetu, a posebno dobro stoji ženama s oblinama. Jennifer ju je odlučila nositi otkopčanu te tako razotkriti lančić s decentnim privjeskom.

Haljinu je sparila s bijelim kožnatim tenisicama na čičak i ravnih potplata koje su ukrašene kristalima Swarovski s potpisom brenda ZCD Montreal. Izdanje je dovršila plavom torbicom točkastog uzorka i sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira.

Jennifer Lopez - 2
Jennifer Lopez u bijeloj haljini s potpisom Davida Kome (Foto: Profimedia)