Jennifer Lopez i njezina kći Emme uputile su se u kupovinu namještaja te su obišle trgovine u Culver Cityju u Los Angelesu. Bila je to i prilika za druženje mame i kćeri, koje su se, hodajući ulicom, zasladile lizalicama.

Kako je u Los Angelesu bio lijepi proljetni dan, Jennifer Lopez odabrala je i prikladan stajling. Latino-diva nosila je lepršavu haljinu maksi kroja s tropskim printom palmi i mora.

Haljina ima dugačke rukave i kopčanje na gumbe po čitavoj dužini te je izrađena od lagane tkanine, zbog čega je idealan izbor za toplo vrijeme. Dizajn atraktivne kreacije potpisuje luksuzni australski brend Zimmermann, a model koji nosi J.Lo i koji je rasprodan zove se Juliette.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Traperice koje uljepšavaju i stanjuju figuru bolje od "skinny" modela

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Haljina raskopčanog donjeg dijela koja (ni)je previše za poslovni sastanak

Šarenu maksi haljinu Jennifer je dodatno podigla izborom obuće, a nosila je nude sandale s platformom i izrazito visokom debljom potpeticom, kakvu velika ljubiteljica štikli često nosi. Ženstveni proljetni stajling pjevačica je finiširala sa zgodnom pletenom žutom torbicom sa zlatnim lancem, okruglim sunčanim naočalama sa svijetlim okvirima i pokojim komadom nakita.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju