Latino divu Jennifer Lopez donedavno smo slobodno mogli nazvati kraljicom "skinny jeansa". Pjevačica i glumica godinama je bila vjerna modelu koji prianja uz tijelo i tek bi ga povremeno zamijenila modelima šireg kroja.

Galerija Jennifer Lopez u trapericama ravnog kroja tijekom šetnje s Benom Affleckom Jennifer Lopez u posljednje vrijeme obožava traperice širokog kroja Ben Affleck i Jennifer Lopez +1 Jennifer Lopez

Izgleda da ih se sada definitivno zasitila jer je u posljednje vrijeme stalno viđamo u širim trapericama.

Znatiželjni fotografi snimili su Jennifer u opuštenoj šetnji s dečkom Benom Affleckom. Jennifer i Ben i dalje se ne odvajaju jedno od drugog, a trenutno borave u Los Angelesu, u čijem su rezidencijalnom dijelu nedavno zajedno kupili imanje vrijedno 55 milijuna dolara.

Zaljubljena J.Lo nije skidala osmijeh s lica tijekom šetnje, a bila je odjevena u jednostavnu i nosivu kombinaciju. Uz pulover u ljubičastoj i zelenoj boji ukrašen cvjetnim motivima nosila je traperice visokog struka i ravnog kroja.

Rihanna Rihanna: Traperice koje su izazvale čuđenje kod mnogih trudnica

U pitanju je model koji seže do poda, a Jennifer ga je kombinirala s cipelama koje imaju platformu. Naravno, većina dama zna kako je kombiniranje ovakvih hlača i platformi dobar stari trik za produživanje figure, koji instantno dodaje centimetre vašoj visini.

Jennifer Lopez u trapericama ravnog kroja tijekom šetnje s Benom Affleckom Jennifer Lopez u trapericama ravnog kroja tijekom šetnje s Benom Affleckom (Foto: Profimedia)

Iako su tamni modeli skinny traperica godinama bili na glasu kao model koji odgovara tijelima svih oblika te ujedno stanjuje i uljepšava svaku figuru, Jennifer je jasno pokazala kako i njezin model ima jednako dobar efekt uljepšavanja figure, ako ne i bolji s obzirom na to da je istodobno produžuje - za razliku od skinny traperica.

Jennifer Lopez u posljednje vrijeme obožava traperice širokog kroja Jennifer Lopez u posljednje vrijeme obožava traperice širokog kroja (Foto: Guliver Image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju