Jennifer Lopez započela je snimanje svojeg novog filma "Hustlers" u New Yorku, u kojem tumači bivšu striptizetu. Snimljena je na ulicama Velike Jabuke u jednostavnoj sportskoj kombinaciji koju izbjegavaju nositi brojne dame.

Izdanjem su dominirale pripijene tajice s efektom mokrog sjaja koje ocrtavaju svaku žensku oblinu. Latino diva nosila ih je u kombinaciji s bijelim topom koji je razotkrio njezin čvrsti trbuh, a sparila ih je s crnom sportskom majicom s kapuljačom.

Crne tajice iz hrvatskih trgovina 2019. - 7 Od 79 kn: 10 modela tajica u kojima noge izgledaju tanje i duže

Figuru je vizualno produžila omiljenim tenisicima – modelom sa skrivenom potpeticom iz kolekcije Giuseppea Zanottija, a izdanje dovršila predimenzioniranom torbom-vrećom u srebrnoj boji.

Za potrebe filma te kako bi tijelo dovela u savršenu fit formu, američka se glumica podvrgla zahtjevnom režimu sastavljenom od rigorozne prehrane lišene šećera i dobrog dijela ugljikohidrata te svakodnevno odlazi u teretanu. Je li se trud isplatio, procijenite sami.

Jennifer Lopez: Cipele neboderke u kojima je hodanje pravi izazov Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 2 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 5 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 4 +2 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju