Jennifer Lopez obišla je svoju novu kuću koju je kupila u Malibuu, a i za tu opušteniju prigodu pop-diva izabrala je luksuzan stajling kojim dominiraju štikle neboderke.

Galerija Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 2 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 5 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 4 +2 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama brenda Charlotte Olympia

Jennifer Lopez
odjenula je krem kombinaciju, fini kaput i suknju dužine malo iznad koljena, sve s potpisom modne kuće Gucci, te dolčevitu u istom tonu. Suknja A-kroja izrađena od vune i svile ima remen sa zlatnom kopčom u obliku Guccijeva znaka.

Jennifer Lopez vješto hoda u štiklama od 15 centimetara



Slavna pjevačica stajling je upotpunila sa srebrnom torbicom Birkin modne kuće Hermès i sitnim dijamantnim naušnicama. Ipak, najviše pažnje ukrale su Jenniferine smeđe štikle s potpeticom od čak 15 centimetara i zlatnom platformom od četiri centimetra. Dizajnirala ih je luksuzna britanska modna kuća Charlotte Olympia, a svakako je riječ o modelu u kojemu je hodanje pravi izazov.

Jennifer Lopez u \'golim\' tajicama - 1 Jennifer Lopez: "Gole" tajice koje slave trud uložen u teretani

Jennifer Lopez možda je vješta u tome, ali za hodanje po pijesku na plaži, gdje je razgovarala s dizajnericom interijera Joannom Gaines, ipak se izula.

Jennifer Lopez u štiklama neboderkama - 4 Jennifer Lopez u štiklama neboderkama brenda Charlotte Olympia (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju