Jennifer Lopez uvijek privlači pažnju svojim modnim kombinacijama – bez obzira na to pozira li na crvenom tepihu u glamuroznoj kreaciji slavnog dizajnera ili je uhvaćena objektivnom fotoaparata u ležernom izdanju u obavljanju svakodnevnih sitnica.

Latino diva snimljena je i prilikom dolaska u svoj ured u Los Angelesu u vrlo romantičnoj ljetnoj kombinaciji koja je privlačila mnoge poglede. Za odlazak na posao odabrala je dugu maksi haljinu s decentnim uzorkom u ružičastoj boji.

Jennifer Lopez nosila je Valentinovu haljinu do poda s dugim rukavima napravljenu od lepršavog materijala A-kroja koja naglašava struk i bokove.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Iglene potpetice i skinny traperice koje slave putene obline

Zbog duljine poruba taj odjevni komad valja pažljivo sparivati s obućom jer se za njega može vrlo lako zapeti, a potom pokidati materijal i/ili spotaknuti se i pasti.

Iako je američka pjevačica i glumica odabrala vjerojatno najriskantnije sandale za kombiniranje s maksi haljinom – platforme otvorenih prstiju s vrtoglavom blok-potpeticom – u njima se kretala bez većih problema.

Slika nije dostupna Fotografija iz djetinjstva Jennifer Lopez koja dokazuje da je latino diva slika i prilika svog tate

Jennifer Lopez izdanje je zaokružila s nekoliko decentnih komada nakita, sunčanim naočalama predimenzioniranih okvira i torbicom luksuzne talijanske modne kuće Valentino.

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshopove te odabrali nekoliko modela sandala po uzoru na latino divu za ljetne modne igre.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju