Jennifer Lopez duguje svoj dobar izgled zdravoj prehrani, redovitoj vježbi, kozmetičkim tretmanima, ali i odličnim genima.

Iako bi samo rijetki pojedinci uspjeli danas vidjeti sličnost između oca Jennifer Lopez i latino dive – ona je neporeciva. Ili je to barem slučaj kada se prouče fotografije iz mladosti naočitog Davida Lopeza.

Slika nije dostupna Kome više sliče? Sedam sinova slavnih roditelja koji su pokupili mamine i tatine gene

Američka pjevačica i glumica iznenadila je svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s ocem iz najranijeg djetinjstva. Fotografija na kojoj David Lopez pozira sa svojom kćerkicom stara je oko 50 godina.

Razotkriva pak nevjerojatnu fizičku sličnost između tadašnjeg Davida i odrasle Jennifer Lopez.

Ista si kao on, Kako si sličite i Ti si njegova prava kopija, samo su neki od razdraganih komentara obožavatelja Jennifer Lopez na spomenutu fotografiju.

Uz fotografiju je napisala: Tatice, nema dovoljno riječi kojima bih opisala koliko mi značiš... Volim te zauvijek!

Fotografija je dodatno iznenadila obožavatelje latino dive jer se David Lopez rijetko kada pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna. U njezinoj biografiji navedeno je kako joj je otac rođen u Portoriku, sa suprugom Guadalupe Rodriguez preselio se u New York, a za kruh zarađivao radeći kao računalni tehničar u jednoj osiguravajućoj kući.

Slika nije dostupna 10 slavnih mama čije kćeri izgledaju poput njihovih dvojnica

Iako su se Jenniferini roditelji rastali početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, odnosno nakon 33 godine braka, obitelj je i dalje u bliskim odnosima. Štoviše, Jennifer je podijelila s medijima da joj je tijekom karantene najteže pala upravo razdvojenost od oca i majke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju