Jennifer Lopez duguje svoj dobar izgled zdravoj prehrani, redovitoj vježbi, kozmetičkim tretmanima, ali i odličnim genima.

Galerija Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu - 1 Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu - 4 Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu - 2 +1 Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu

Iako bi samo rijetki pojedinci uspjeli danas vidjeti sličnost između oca Jennifer Lopez i latino dive – ona je neporeciva. Ili je to barem slučaj kada se prouče fotografije iz mladosti naočitog Davida Lopeza.

Sinovi slavnih mama i tata - 5 Kome više sliče? Sedam sinova slavnih roditelja koji su pokupili mamine i tatine gene

Američka pjevačica i glumica iznenadila je svoje obožavatelje kada je na Instagramu objavila zajedničku fotografiju s ocem iz najranijeg djetinjstva. Fotografija na kojoj David Lopez pozira sa svojom kćerkicom stara je oko 50 godina.

Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu - 2 Fotografija Davida Lopeza i njegove kćerkice Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Razotkriva pak nevjerojatnu fizičku sličnost između tadašnjeg Davida i odrasle Jennifer Lopez.

Ista si kao on, Kako si sličite i Ti si njegova prava kopija, samo su neki od razdraganih komentara obožavatelja Jennifer Lopez na spomenutu fotografiju.

Uz fotografiju je napisala: Tatice, nema dovoljno riječi kojima bih opisala koliko mi značiš... Volim te zauvijek!

Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu - 3 Jennifer Lopez sliči svojem ocu Davidu (Foto: Guliver / Imago Lifestyle / Profimedia.hr)

Fotografija je dodatno iznenadila obožavatelje latino dive jer se David Lopez rijetko kada pojavljuje u javnosti i o njemu se malo toga zna. U njezinoj biografiji navedeno je kako joj je otac rođen u Portoriku, sa suprugom Guadalupe Rodriguez preselio se u New York, a za kruh zarađivao radeći kao računalni tehničar u jednoj osiguravajućoj kući.

Slavne mame i kćeri koje si jako sliče - 3 10 slavnih mama čije kćeri izgledaju poput njihovih dvojnica

Iako su se Jenniferini roditelji rastali početkom devedesetih godina prošlog stoljeća, odnosno nakon 33 godine braka, obitelj je i dalje u bliskim odnosima. Štoviše, Jennifer je podijelila s medijima da joj je tijekom karantene najteže pala upravo razdvojenost od oca i majke.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju