U ljetno vrijeme u potrazi smo za udobnim odjevnim komadima i krojevima napravljenima od tankih materijala u kojima koža izvrsno diše. Uz pamučne i lanene haljine, hlače predimenzioniranih nogavica i suknje najbolje pristaju sandale otvorenih prstiju.

Njima nije odoljela ni Jennifer Lopez. Iako latino diva obično nosi obuću s povišenom potpeticom koja produžuje njezinu figuru, u posljednje vrijeme može se vidjeti i u nešto udobnijoj obući poput tenisica ravnih potplata.

Slika nije dostupna Jennifer Lopez: Ziheraška ljetna haljina koja voli šire bokove

Fotografi su je nedavno snimili u šetnji Hamptonsom – ljetovalištu bogatih Njujorčana – i u popularnom modelu tanga-sandala koje se ovoga ljeta ponovo vraćaju u modu. Tanga-sandale dobile su svoj nadimak jer oblikom oponašaju izgled istoimenog komada donjeg rublja.

Američka pjevačica i glumica odabrala je model Diana ravnih potplata s tankim svjetlucavim remenčićima talijanskog modnog dizajnera Renea Caovilla koje su se sjajno uklopile u njezin ljetni stajling.

Uz sandale je nosila bijelu dugu haljinu ukrašenu žutim detaljima brenda LoveShackFancy koji je 2013. godine pokrenula dizajnerica i stilistica Rebecca Hessel Cohen.

Slika nije dostupna Prekipjelo i njoj! Jennifer Lopez u kombinaciji za borbu protiv vrućine

Jennifer Lopez nosila je maksi haljinu bez rukava s dubokim V-izrezom te napravljenu od poluprozirne tkanine koja je istaknula njezinu figuru. U rukama je nosila ogrtač, a ispod njega nazirala se torbica Valentino. 

Zavirili smo u hrvatske trgovine i na popularne webshpove te pronašli nekoliko modela tanga-sandala po uzoru na Jennifer Lopez.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju