Jill i Joe Biden prisustvovali su misi u crkvi St. Joseph on the Brandywine koja se nalazi u gradu Wilmingtonu u Delawareu, američkoj saveznoj državi u kojoj je predsjednik SAD-a odrastao. Predsjednički par fotografiran je dok je prolazio grobljem u blizini crkve, a prva dama opet je privukla pažnju svojim odjevnim izborom.

Za odlazak na misu Jill Biden odabrala je decentnu eleganciju odjevena u dugu haljinu s kratkim rukavima. Crna haljina s krupnim cvjetnim uzorkom u bijeloj boji u donjem je dijelu lijepo lepršava te ima pojas oko struka.

Prva dama SAD-a nosila ju je uz kožnate crne balerinke s prošivima, cipele koje mnoge žene vole nositi i ne bi ih mijenjale za niti jedan drugi model. To i ne čudi jer se balerinke mogu nositi u toliko raznoraznih kombinacija, a uvijek izgledaju slatko i ženstveno.

Slika nije dostupna Jill Biden i kraljica Rania: Tko je odabrao bolji stajling za susret u Bijeloj kući?

Svi modeli balerinki su popularni, bilo u raznim bojama, ukrašene nekim zgodnim detaljem ili ovakve jednostavne, obične crne kakve nosi Jill. Crno-bijeli stajling Jill Biden "razbila" je s malo žute boje u obliku pletene clutch torbice.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju