Pjevačica i glumica Jennifer Lopez privatnim avionom otputovala je iz Los Angelesa u Vancouver, u kojem snima svoj novi film pod nazivom "The Mother" redateljice Niki Caro. Film se snima u produkciji Netflixa, a premijera se očekuje 2022. godine.

Jennifer tumači lik plaćene ubojice koja pokušava zaštiti svoju kćer od opasnih napadača, a osim nje, u filmu glume Gael Garcia Bernal, Omari Hardwick i Joseph Fiennes.

Dobro raspoložena J.Lo na aerodrom je stigla u pratnji svojeg dečka Bena Afflecka. Zaljubljeniji nego ikad, Jennifer i Ben pozdravili su se uz zagrljaje i poljupce.

Osim Benove ljubavi, slavnu ljepoticu grijala je i topla odjevna kombinacija. Točnije, kaput i čizme. Jennifer je uz traperice nosila kratku bundu, a na nogama je imala čizme brenda Ugg.

Modeli ovog brenda postali su popularni diljem svijeta kada ih je voditeljica Oprah Winfrey 2003. godine predstavila u svojoj emisiji. Nakon toga počele su ih nositi brojne slavne dame poput Blake Lively, Cameron Diaz, Kate Hudson i Sare Jessice Parker, koja ih je nosila i u seriji "Seks i grad".

Naravno, obožavala ih je i J.Lo. I dok su ljubiteljice ovog brenda govorile kako ne postoje udobnije, toplije i mekše čizme od ovih, ortopedi su upozoravali kako zapravo nisu dobar odabir za naša stopala zbog potpuno ravnih potplata. Međutim, to obožavateljice Uggsica nije spriječilo da ih i dalje nose, uključujući i Jennifer.

Jeste li ikad nosili Uggsice?

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju