Nakon kratkog odmora Julia Roberts vratila se na set filma Ticket to Paradise koji se snima u gradu Gold Coastu u australskoj državi Queensland. Julia je na snimanje došla odjevena u kombinaciju američkog dizajnera Thoma Brownea, a poglede naročito privlače štikle s neobičnom potpeticom.

Izašavši iz kombija u pratnji redatelja Ola Parkera, Julia Roberts u ruci je nosila vrećicu s priborom za štrikanje što je njezin hobi s kojim se glumica opušta u pauzama snimanja. Oskarovka je pažnju privukla i svojim outfitom odjenuvši kostim u svijetlosivoj boji američkog dizajnera Thoma Brownea sačinjen od sakoa klasičnog kroja i kratkih hlača do iznad koljena.

Slika nije dostupna Julia Roberts u kupaćem kostimu zbog kojeg usred zime sanjamo ljeto

Hlače na lijevoj nogavici imaju četiri vodoravne crte u tamnijoj nijansi sive, a isti detalj nalazi se i na lijevom rukavu sakoa. Poslovni look Julia je zaokružila s crnim cipelama na vezanje i visoku potpeticu, također s potpisom Thoma Brownea. Na modelu zvanom brogue, koji potječe iz irske tradicije, posebno je zanimljiva zakrivljena potpetica, vrlo prepoznatljiva u Browneovom dizajnu, kao i njegov moderan pristup klasičnom krojenju koji dođe kao lijepo osvježenje u modnom svijetu.

U filmu Ticket to Paradise Julia Roberts i George Clooney glume razvedeni par koji otputuje na Bali kako bi pokušali spriječiti svoju kćer, koju glumi Kaitlyn Dever, od udaje. U filmu igra i Billie Lourd kao Deverina najbolja prijateljica koja otputuje s njom na Bali gdje se ova želi udati za lokalnog stanovnika. Film se u potpunosti snima u pitoresknom krajoliku Queenslanda, a očekuje se da će njegova produkcija australskoj ekonomiji donijeti 47 milijuna američkih dolara te stvoriti više od 270 radnih mjesta.

Pogledajte i druga modna izdanja Julije Roberts:

Slika nije dostupna Julia Roberts: Maksi haljina koja sjajno stoji ženama u veličini od XS do XXL-a

Slika nije dostupna Julia Roberts: Zgodna žena bez trunke šminke na licu u izdanju koje vole i dame u Hrvatskoj

Slika nije dostupna Julia Roberts: Haljina-fudbalerka koja je istaknula duge noge zgodne žene

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju