Julia Robert ljubiteljica je ležernih odjevnih kombinacija koje vole nositi u privatnim trenucima. Za crveni tepih i snimanja, pak, nosi raskošne kreacije slavnih dizajnera koje ističu njezine ženstvene adute.

Galerija Julia Roberts u Parizu na snimanju reklame za Lancome Julia Roberts u Parizu na snimanju reklame za Lancome - 1 Julia Roberts u Parizu na snimanju reklame za Lancome - 3 +0 Julia se presvukla i u blještavu kreaciju za potrebe snimanja reklamnog spota

Julia Roberts trenutno se nalazi u Parizu gdje snima novi promidžbeni spot za parfem La Vie est Belle francuske kozmetičke kuće Lancome čija je ambasadorica već posljednjih 12 godina.

Američka glumica snimljena je na luksuznom brodu na rijeci Seini kako pozira u osebujnoj kreaciji talijanske dizajnerice Alberte Ferretti koja se često naziva i haljina-fudbalerka.

Slika nije dostupna Julia Roberts: Dokaz da ova diva i bez haljine može pomesti konkurenciju na crvenom tepihu

Baš poput popularne frizure iz osamdesetih godina prošlog stoljeća kod koje je kosa kraća sprijeda, a duža straga – i ova haljina napravljena je po sličnim principima. Sprijeda izgleda poput minice te ističe duge noge zgodne žene, dok straga dopire sve do poda te nalikuje na predimenzionirani šlep.

Julia Roberts u Parizu na snimanju reklame za Lancome - 1 Julia Roberts u haljini-fudbalerki dizajnerice Alberte Ferretti (Foto: Profimedia)

Stilisti su malu crnu haljinu s tri-četvrt rukavima sparili s crnim gležnjačama na visoku potpeticu koje su dodatno produžile figuru 53 godina stare glumice.

Slika nije dostupna Julia Roberts: Dokaz da ova diva i bez haljine može pomesti konkurenciju na crvenom tepihu

Za snimanje promidžbenog spota, Julia Roberts se presvukla i u nude maksi haljinu ukrašenu šljokicama koja je privlačila sve poglede u francuskoj prijestolnici mode.

Julia Roberts u Parizu na snimanju reklame za Lancome - 4 Julia se presvukla i u blještavu kreaciju za potrebe snimanja reklamnog spota (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju