Pretvorite dom u zimsku zemlju čudesa u kojoj ćete uživati i nakon božićno-novogodišnjih blagdana, odnosno kada raskitite jelku i uklonite treperave božićne lampice.

Tijekom zime provodimo mnogo vremena u svoja četiri zida, pa ne čudi što mnogi upravo tada ulažu najviše napora da dom pretvore u udobnu i toplu oazu za svoju obitelj.

Nadahnite se snježnobijelim zimskim prizorima za ukrašavanje dnevnog boravka, spavaće sobe, kuhinje i blagovaonice. Nabavite svijećnjake, čaše, vaze i ukrasne posude od matiranog stakla, koje izgleda kao da je prekriveno injem.

Napravite središnji ukras za stol od zimzelenih grančica, češera i sezonskog voća. Možete i nanizati kriške osušenog citrusnog voća u šareni vjenčić ili lanac te ga objesiti na neko istaknuto mjesto u domu. Ne samo da ćete njime proljepšati prostor već ćete ga i osvježiti prekrasnim mirisom.

Zimsku idilu u domu pojačat ćete papirnatim sjenilima za lampe, ukrasnim jastučićima i prekrivačima. Na raspolaganju vam je sve, od čupavih jastučnica od umjetnog krzna u bijeloj boji do toplih dekica kariranog uzorka te u crveno-zelenoj kombinaciji boja.

Ideje za zimsko uređenje doma u kojem ćete uživati i nakon blagdana potražite u našoj fotogaleriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju