Španjolska kraljevska obitelj ljetuju na Balearskim otocima, španjolskom otočju u Sredozemnom moru. U subotu navečer uživali su na večeri u restoranu Ola de Mar u Mallorci, a s njima je bila i majka kralja Felipea VI, kraljica Sofia.

Naravno, za obiteljski izlazak trebalo se i fino srediti, a kraljica Letizia izgledala je fantastično u crnoj haljini maksi kroja. Ženstvena haljina na bratelice po sebi ima romantične 3D aplikacije, stegnuta je u struku te prozirna kod predjela listova. Letizia ju je nosila uz crne sandale s visokom punom petom i vezanjem oko gležnja.

Stajling za večeru s obitelji kraljica je dodatno uljepšala sa svjetlucavom torbicom i decentnim nakitom. Uz kralja Felipea VI i njihove kćeri, 15-godišnju primcezu Leonor i 14-godišnju princezu Sofíju, na večeri je bila i Letizijina svekrva, kraljica Sofia u ležernom odjevnom izdanju. Nosila je šarene hlače lepršavog kroja i bijelu bluzu te dolje špagerice s punom petom.

Slika nije dostupna "Baš i nije primjerena": Kraljica Letizia u senzualnoj suknji koja je naišla na kritike

Iako svekrve prema svojim snahama ponekad znaju biti kritične, pa i kada je riječ o odijevanju, vjerujemo da kraljica Sofia nije pronašla zamjerku besprijekorno elegantnom izdanje kraljice Letizije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju