Španjolska kraljevska obitelj ljetuju na Balearskim otocima, španjolskom otočju u Sredozemnom moru. U subotu navečer uživali su na večeri u restoranu Ola de Mar u Mallorci, a s njima je bila i majka kralja Felipea VI, kraljica Sofia.

Galerija Kraljica Letizia na večeri sa suprugom, kćerima i svekrvom - 1 Kraljica Letizia na večeri sa suprugom, kćerima i svekrvom - 6 Kraljica Letizia na večeri sa suprugom, kćerima i svekrvom - 4 +2 Kraljica Letizia odjenula je crnu maksi haljinu za večeru s obitelji

Naravno, za obiteljski izlazak trebalo se i fino srediti, a kraljica Letizia izgledala je fantastično u crnoj haljini maksi kroja. Ženstvena haljina na bratelice po sebi ima romantične 3D aplikacije, stegnuta je u struku te prozirna kod predjela listova. Letizia ju je nosila uz crne sandale s visokom punom petom i vezanjem oko gležnja.

Stajling za večeru s obitelji kraljica je dodatno uljepšala sa svjetlucavom torbicom i decentnim nakitom. Uz kralja Felipea VI i njihove kćeri, 15-godišnju primcezu Leonor i 14-godišnju princezu Sofíju, na večeri je bila i Letizijina svekrva, kraljica Sofia u ležernom odjevnom izdanju. Nosila je šarene hlače lepršavog kroja i bijelu bluzu te dolje špagerice s punom petom.

Kraljica Letizia: Haljina stara četiri godine koja obožava najženstveniji model štikli Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 5 Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 7 Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 6 +3 Kraljica Letizia u haljini koju je nosila i prije četiri godine - 3

Kraljica Letizia "Baš i nije primjerena": Kraljica Letizia u senzualnoj suknji koja je naišla na kritike

Iako svekrve prema svojim snahama ponekad znaju biti kritične, pa i kada je riječ o odijevanju, vjerujemo da kraljica Sofia nije pronašla zamjerku besprijekorno elegantnom izdanje kraljice Letizije.

Kraljica Letizia na večeri sa suprugom, kćerima i svekrvom - 5 Kraljica Letizia na večeri sa suprugom, kćerima i svekrvom (Foto: Guliver image)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju