Becca Larkin i njezin partner Jordan Sutton kupili su dvosobni stan u prosincu 2019. godine u Velikoj Britaniji. Stručnjakinja za digitalni marketing stara 26 godina i godina dana stariji stolar odlučili su sami renovirati dom, učiniti ga ljepšim i modernijim.

Prvo su poskidali sve tapete i uklonili sve tepihe u stanu kako bi vidjeli s čime raspolažu i kako bi im bilo lakše vizualizirati prostor. Potom su ponovo ožbukali i obojili sve zidove, zamijenili dotrajale instalacije i promijenili pločice.

Za teže dijelove unajmili su profesionalce, a ostatak su radili sami – u popodnevnim satima i vikendom kada nisu bili na svojim regularnim poslovima.

Ja nisam inače žena koja voli zaprljati ruke, ali iznenađujuće sam iznimno uživala u cijelom procesu, priznala je Becca Larkin Jam pressu te dodala da sada najviše voli gledati fotografije od prije i nakon renovacije.

Velika promjena posebno se primjećuje u kuhinji u kojoj su razbili zid kako bi je spojili s dnevnom sobom.



Staromodne ormariće u smeđoj boji i crvene pločice zamijenili su modernijim namještajem u elegantnoj bijelo-crnoj kombinaciji. Stavili su laminate na pod, ubacili su kuhinjske uređaje, te postavili kuhinjski otok.

Najteži dio u cijelom procesu renovacije bilo je – čekanje. S obzirom da su s renovacijom krenuli na početku pandemije koronavirusa, dugo su čekali na isporuku namještaja, a posebno bračnog kreveta i kauča za dnevnu sobu.

Dugo smo spavali na madracu na napuhavanje, priznala je Becca.

Savjet za samostalno preuređenje doma:

Ako planirate dobar dio stana sami renovirati, iskoristite sve sadržaje koji su vam na raspolaganju.

Toliko besplatnih savjeta možete naći na Instagramu i YouTubeu, tvrdi Becca Larkin.

Potražite one profile koji su specijalizirani za Uradi sam projekte po domu, detaljno proučite njihove prijedloge, pa tek onda napravite plan za vlastitu renovaciju doma.

Kako je nekad izgledao dom Becce Larkin i Jordana Suttona, a kako izgleda sada, pogledajte u fotogaleriji na početku teksta.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju